23948sdkhjf

Invisio tager endnu en bid af det amerikanske marked

Invisio, der leverer kommunikationsløsninger og -udstyr til blandt andet militært brug, er blevet tildelt såkaldt GSA-status. Dermed kan amerikanske myndigheder de næste fem år købe Invisios produkter på vilkår fastlagt gennem kontrakten med den amerikanske indkøbsorganisation U.S. General Services Administration. Det oplyser Invisio i en pressemeddelelse.

- Vi er meget glade for at have fået forhandlet en aftale på plads med amerikanske GSA. Som certificeret GSA-kontraktindehaver kan vi nu sælge vores taktiske kommunikationsprodukter direkte til føderale, statslige og lokale retshåndhævende myndigheder, siger Ray Clarke, chef for Invisio Communications Inc, der kalder den netop indgåede kontrakt en gamechanger for Invisios tilstedeværelse på det amerikanske marked.

Kontrakten er femårig men med mulighed for tre forlængelser af yderligere fem år stykket. Potentielt kan den svenske koncern altså komme til at levere kommunikationsudstyr gennem den føderale amerikanske indkøbsorganisation de næste femten år.

- Siden vi åbnede Invisio Communications Inc i USA i 2017, har det været en af vore nøgleprioriteter at opnå en GSA-aftale, så de amerikanske regeringskunder kan handle nemt via den. Jeg ønsker vores amerikanske division tillykke med den store bedrift, siger Invisios CEO, Lars Højgård Hansen.  

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093