23948sdkhjf

Danionics scorer 4 mio. kr. på rettet emission

Holding-selskabet udvider aktiekapitalen med næsten 10 procent i en rettet emission med Surplus Enterprise Ltd. som aftagere.
Bestyrelsen for Danionics A/S har valgt at forhøje selskabets aktiekapital med i alt 1.534.422 nye aktier som rettet emission mod kontant betaling.

Det svarer til en udvidelsen af aktiekapitalen på 9,99 procent og køberen er Surplus Enterprise Ltd., som dermed samlet set ejer 2.929.478 stk. aktier i Danionics A/S svarende til 17,34 procent af den samlede aktiekapital.

Med en fastsat tegningskurs på 2,85 kr. indbringer emission selskabet knap 4,4 mio. kr. brutto, mens omkostningerne lyder på cirka 200.000 kr.

Surplus Enterprise Ltd. ejes af GP Batteries Gruppen, som er medejer i produktionsvirksomheden Danionics Asia Limited i selskab med Danionics A/S.

- Provenuet anvendes til udarbejdelse af prospektmateriale til en større emission, såfremt Joint Venture selskabet Danionics Asia Limited viser en vedvarende positiv udvikling, som muliggør en sådan større kapitaludvidelse, fastslår Danionics A/S i en meddelelse om emissionen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063