23948sdkhjf

Lyt til 30 hotelsuiter - og verdens dyreste lyd

Det kan ellers nok være, at der i den kommende uge er rig mulighed for at forkæle øregangene. I både Århus og København vil man nemlig kunne opleve noget af den bedste lyd fra nogle af verdens mest anerkendte lydproducenter.

I Århus er det HiFi-udstillingen Soundsociety, der i weekenden rykker ind på det fine, gamle Hotel Royal i midtbyen. Her vil udstillingens gæster kunne gå fra suite til suite og lægge ører til lyden fra nogle af verdens bedste musikanlæg. Ifølge Soundsocietys hjemmeside vil hver af de i alt 30 suiter byde på unikke lydoplevelser fra udstillere som Dynaudio, Dali og Børresen Acoustics.

Men det er ikke kun jyderne, der har mulighed for at forkæle sig selv med en lækker lydindsprøjtning. I København kan man i næste uge stifte nærmere bekendtskab med verdens dyreste hovedtelefoner, Sennheisers HE 1.

Med forsølvede OFC-kabler, håndlavede ørepuder i læder og en tilknyttet forstærkerenhed i Carrara-marmor regnes hovedtelefonerne som verdens bedste, og med en pris på 449.999 kroner er de også de dyreste af slagsen.

I anledning af at HiFi-klubben er blevet Sennheiser-forhandler, vil HE 1 være at finde i deres flagskibsbutik på Åboulevarden, København, hvor der i uge 9 vil være helt ekstraordinær mulighed for at give dem et prøvelyt. Hver demo vil vare 25 minutter og kræver, at der reserveres en tid via email på 2200@hifiklubben.dk  

SoundSociety, udstillere

DALI, Lyngdorf Audio, HiFi klubben, Ansuz , Aavik , Børresen Acoustics, Lydspecialisten, Audiovector, MAHP, Bülow Steensen, JBL, Arcam, Medlyd, Lydbutikken, TopSound Hifi, Dynaudio, Buchardt Audio, Audio Consult, Gryphon, Audiophile, Raidho, VTL, Connaisseur AV, Tape Connection, Devialet, Mark Levinson, SAS Audio, Audio Compagniet, Terton Audio, KT Radio, Technics, AV-Connection, Gato Audio, Devialet, Harman Kardon Citation, High End Sound, Jern Speakers, Audio Fidelity

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

1.567