23948sdkhjf

Svensk EMS-producent på opkøb

Den svenske virksomhed EDC har opkøbt elektronikproducenten Triab med hovedkontor i Stockholm.
EDC-gruppen har sit udspring i Munkfors ca. 300 km nord for Göteborg. For ca. et halvt år siden opkøbte man Göteborg-virksomheden Fabec, som siden har udviklet sig kraftigt. I Stockholm forventer man nu en lignende udvikling hos Triab.

- Triab har dygtige medarbejdere, gode kunder og en moderne maskinpark. Sammen vil vi kunne have et udbud som har større bredde og faktisk også større dybde, siger Olle Hulteberg, ejer af EDC.

Bedre prototypeproduktion
Efter opkøbet vil EDC-gruppen bestå af fire fabrikker; de to i Göteborg og Stockholm specialiseret i kundenære relationer og to større fabrikker i Munkfors og Tallinn.

- Vi kompletterer hinanden godt. Sammen kan vi tilbyde kunderne en større geografisk nærhed, hvilket er vigtigt i den her branche. Med et udvidet og fælles udbud kan vi også være et attraktivt alternativ på nye markeder og for nye kunder, siger Olle Hulteberg.

Som en følge af opkøbet forventes EDC blandt andet at kunne tilbyde en mere omfattende prototypeproduktion.

Triab, der hovedsageligt arbejder med produktion af elektronikprodukter, blev grundlagt i 1988. Virksomheden omsætter for ca. 30 mio. svenske kr. og har 20 ansatte.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079