23948sdkhjf

Nu kan du forudbestille en flyvende motorcykel

Hvis du har 10.000 dollars, der brænder i lommen, og desuden drømmer om dit eget flyvende fartøj, ja så kan du allerede nu forudbestille dit eksemplar af JetPack Speeder.

Den flyvende motorcykel ligner noget, der kunne have deltaget i stjernekrige i fjerne, fjerne galakser, og endnu eksisterer den da også kun på konceptstadiet. JetPack Aviation, der står bag, påstår dog allerede at have bygget en prototype i forholdet 1:3, som de lige nu foretager testflyvninger med, og ifølge CEO, David Mayman, skulle den første full size prototype være klar inden for 14 måneder. Det skriver Forbes.

Ifølge mediet bliver JetPack Speeder lige knapt 105 kg tung og skal drives af fire jetmotorer. Og som om en enkelt flyvende motorcykel ikke var tilstrækkeligt ambitiøst, barsler Jetpack Aviation med to forskellige udgaver. Du kan således vælge mellem den ”rekreative” motorcykel; en ultralet version med en topfart på knapt 100 km/t, der ikke kræver førercertifikat, eller den ”militære/kommercielle” motorcykel, der med en topfart på hele 240 km/t kræver certifikat at betjene.

Hvis du synes, at 10.000 dollars lyder billigt, skylder vi at sige, det naturligvis kun er depositummet. Prisen på The Speeder lyder på 380.000 amerikanske dollars eller lige godt 2,5 millioner danske kroner. 

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078