23948sdkhjf

Mermaid vinder tocifret millionaftale

Display-producenten skal forsyne 198 Arriva-busser i Storkøbenhavn med et såkaldt IBI-system.
Det bliver Mermaid, som skal forsyne Arrivas busser med moderne teknologi fra oktober og det næste halve års tid frem.

Aftalen – der har en værdi af et tocifret millionbeløb – indbefatter levering af det såkaldte IBI (Integreret Bus Informations system) til 198 busser i Storkøbenhavn.

Sammenkobler flere funktioner
IBI – der er nyudviklet med baggrund i Mermaid’s DDS-system, vTouch Pro – er modulært opbygget og kan valgfrit afvikle Infotainment, Internet Hotspot, Bus-skiltning og/eller Voice Announcement.

Herudover kan der indgå en DCU-enhed (Driver Control Unit), der muliggør interaktion med chauffør og integration til bussens øvrige IT-systemer.

Dermed kan IBI-systemet sammenkoble funktioner, der tidligere har været baseret individuelle systemer og er derfor et endog meget konkurrencedygtigt produkt til den kollektive trafik, med yderligere gode muligheder såvel indenfor som udenfor landegrænserne.

Arriva har valgt at tilkøbe alle nævnte funktioner, efter selskabet vandt kørsel ved Trafikselskabet Movias EU-udbud A8.

Foruden levering af hardware og software indeholder aftalen installation samt en 6-årig aftale vedr. on-site service, overvågning, hotline og licenser.

Tilbageholder forventninger til regnskabsåret
Installation påbegyndes oktober 2011 og er færdig installeret ultimo marts 2012.

Mermaid oplyser, at selskabet ikke ønsker at udmelde forventningerne til 2011 førend aflæggelsen af halvårsregnskabet for 2011 grundet de generelle markedsvilkår.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063