23948sdkhjf

Ny stor aftale til Mermaid

Også City-Trafik skal have elektronisk indmad fra Mermaid. Denne gang handler det om 47 busser i Storkøbenhavn.
Det bliver Mermaid, der skal levere den elektroniske indmad til de 47 busser fra City-Trafik, som netop har vundet kørsel ved Trafikselskabet Movias EU-udbud A8

Ganske som i aftalen med Arriva skal Mermaid levere IBI (Integreret Bus Informations system), som er nyudviklet med baggrund i Mermaid’s DDS-system, vTouch Pro.

Aftalens størrelse ukendt
IBI-systemet er modulært opbygget og kan valgfrit afvikle Infotainment, Internet Hotspot, Bus-skiltning og/eller Voice Announcement. Heraf har City-Trafik valgt at tilkøbe de funktioner, der omhandler Infotainment og Internet Hotspot.

Herudover kan der indgå en DCU-enhed (Driver Control Unit), der muliggør interaktion med chauffør og integration til bussens øvrige IT-systemer.

Aftalen indeholder levering af hardware, software og installation samt en 6-årig aftale vedr. on-site service, overvågning, hotline og licenser.

Parterne ønsker ikke at oplyse aftalens størrelse, men med udgangspunkt i, at ordren på IBI til 198 busser havde værdi af ”et tocifret millionbeløb” , befinder denne ordre sig formentlig i et lavere leje.

Installation påbegyndes oktober 2011 og er færdig installeret ultimo marts 2012.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.067