23948sdkhjf

Logitech skal sælge for GN

GN Netcom opruster på det nordamerikanske marked i form af en samarbejdsaftale om distribution med Logitech.
Under brandet “Logitech powered by Jabra” skal Logitech fra næste måned sælge headset for GN Netcom.

Målet er i første omgang det nordamerikanske marked, men på sigt skal distributionen foregå globalt, oplyser GN i en pressemeddelelse.

- Jabra er allerede førende på UC-markedet, og vi vil fortsætte med at markedsføre hele udvalget af Jabra-løsninger til Unified Communications. Aftalen med Logitech gør det muligt for GN Netcom at udvide tilstedeværelsen af Jabra-produkter yderligere i de nordamerikanske salgskanaler. Vi tror, at denne aftale vil medføre at flere mennesker vil bruge Jabra headset og speakerphones til deres UC-løsninger, siger Mogens Elsberg, CEO for GN Netcom.

Fastholder forventninger til 2011
De første tre “Logitech powered by Jabra”-produkter vil være tilgængelige i juli og inkluderer Logitech BSP420 USB Speakerphone (Jabra SPEAK 410), Logitech BH970 Wireless DECT Headset (Jabra GO 6430) og Logitech BH870 Wireless Bluetooth Headset (Jabra PRO 9450).

Aftalen mellem GN Netcom og Logitech forventes kun at have en mindre positiv effekt på de finansielle resultater for 2011, og forventningerne til 2011 fastholdes derfor for nærværende.
Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078