23948sdkhjf

Brugerdreven innovation i vandkanten

Ingeniørfirmaet Develco rykkede fredag d. 24. juni alle medarbejdere til vandkanten ved siden af udstillingen Sculptures by the sea for at lave Innovation by the sea. Se videoen her.
Forklaringen på det utraditionelle tiltag er ifølge projektlederen bag projektet, Jakob Høj Jørgensen fra Væksthus Midtjylland, at det ikke nytter, at ingeniører sidder og udvikler det de tror brugerne vil have, men i stedet må spørge brugerne inden de udvikler produkter.

Direkte kontakt med brugerne
Fredagens arrangement begynder med forskellige praktiske øvelser, der lærer medarbejderne at tænke ud af boksen.

Teori blev straks taget i anvendelse, da projektet samme eftermiddag rykkede til ned i vandkanten. Her søsatte projektets deltagere bl.a. en flydende postkasse, hvor forbipasserende kunne komme med input til udvikling af en ny postkasse. I arbejdet med at involvere de forbipasserende arbejde Develcos medarbejdere med modellervoks, farver, hammer, søm, osv. i de til lejligheden opstillede pavilloner.

Forklaringen på brugerinddragelse i opgaven med postkasserne er, at alle fra årsskiftet skal have postkasser ved vejen. Og hvordan kan postkasser så udvikles til noget andet end det der kendes fra byggemarkederne i dag?

Baggrunden for projektet er at, Develco deltager i Væksthus Midtjyllands projekt der hedder BISP, som fokuserer på at implementere mere brugerdreven innovation i ingeniørbranchen.

Se mere om Innovation by the sea i tv-indslaget nedenfor.

[flash][width]500[/width][height]390[/height][address]http://www.youtube.com/v/IthnXH1gClo?version=3[/address][/flash]
Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063