23948sdkhjf

Samarbejde og udviklingsprojekter sikrer Lorenz store kunder

Lorenz Technology, der tester og udvikler droner, er på to år vokset fra en opstartsvirksomhed med to mand til i dag at beskæftige 15 ansatte, mens der på kundelisten står store navne som DFDS og G4S.  

Det skriver Innovationsnetværket RoboCluster, der har udnævnt Lorenz Technology som månedens medlem, på sin hjemmeside.

Til det verdensførende sikkerhedsfirma G4S har Lorenz Technology leveret en løsning, der hjælper G4S med at inspicere værdigenstande og store områder ved brug af droner for at forbedre sikkerheden, men hvordan er det lykkedes for Odense-virksomheden at vækste og sikre sig de betydningsfulde kunder? Spørger man Nicole Sophie Christiansen, Business Development Manager hos Lorenz Technology, skal svaret findes I de forskellige udviklings- og samarbejdsprojekter, virksomheden har deltaget i.

- Udviklings- og samarbejdsprojekterne har været med til at skabe en masse muligheder for os. Udover at udviklingsprojekterne har været med til at skabe finansiering til udvikling af vores produkt, så har de mange projekter også åbnet en masse døre for os, så vi lettere kan komme ind til de rigtige mennesker, både i forhold til salg og udvikling, forklarer Nicole Sophie Christiansen.

Lorenz Technology deltager for tiden i ti forskellige projekter, hvor et af dem omhandler operative pakkeleverancer med droner til offshore vindmøller. Her arbejder Lorenz Technology sammen med Siemens Gamesa og Ørsted.

- Via dette projekt har vi fået adgang til to store spillere på det danske marked inden for vindmølleindustrien. Jeg tør ikke tænke på, hvor lang tid det kunne have taget os at få adgang til dem ellers. Via projekterne kommer vi direkte ind til dem, som sidder med problemerne og skal have fundet en løsning, som vi kan hjælpe dem med, fortæller Nicole Sophie Christiansen.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.284