23948sdkhjf

Årets robotmesse bliver firesporet

Når R-19 løber af stablen til juni, vil robotmessen i år sætte fokus på, hvordan robotter og droner er med til at forme vores samfund. Og så får messen hele fire forskellige spor, besøgende kan dykke ned i.

- R-19 vil udforske nye måder, hvor vi kan anvende robotteknologi til at løse nogle af samfundets største udfordringer. Odense er en by, hvor ideerne blomstrer og hvor mange entreprenører er fokuseret på at anvende deres teknologi til gavn for den verden, vi lever i. Det er derfor vi endnu en gang er gået sammen om at vise præcis, hvordan robot- og drone teknologier kan hjælpe os med at bevæge os fremad, fortæller Mikkel Christoffersen, business manager hos Odense Robotics.

Det første af de fire spor er Export Summit 19, der løber af stablen den 25. juni, og som har fokus på FN’s 17 verdensmål. Export Summit skal være med til at give deltagerne en værdifuld indsigt i markedets trends og udfordringer, og hvilke former for robotteknologi de store robotslutkunder spejder efter til at løse deres nuværende udfordringer. Deltagerne kan blandt andet møde BMW Group og høre mere om, hvilke muligheder der er for dansk robotteknologi netop nu i Tyskland og Kina.

Udover Export Summit kan deltagerne vælge tre andre spor.

Ved det Internationale Droneshow, der også afholdes 25. juni, inviterer UAS Denmark droneindustrien, partnere, interessenter og andre droneinteresserede til den årlige dronedag, der denne gang afholdes i HCA Lufthavns lokaler. Dagen bliver fyldt med live droneflyvninger, demonstrationer, udstilling, netværksaktiviteter, præsentationer og meget mere.

Danish Business Angels er vært for deres femte årsmøde, hvor mere end 300 business angels og aktører fra økosystemet vil deltage. Mødet vil fokusere på netværk og inspiration under temaet ”Trends and investment opportunities going into the 2020s”. Årsmødet vil foregå den 25.-26. juni ved Odense Congress Center.

Endelig vil Odense Investor Summit 19 endnu engang bygge bro mellem startups, SMV’er og investorer inden for robotter, droner og velfærdsteknologi, når 60 virksomheder får chancen for at pitche deres ide foran nationale og internationale investorer. Frem til arrangementet vil der blive afholdt to Investor Mini-Summits, hvor virksomhederne bliver trænet i at pitche deres idé. Odense Investor Summit 19 foregår den 26. juni ved Odense Congress Center.

Du kan dykke mere ned i de forskellige spor og holde dig opdateret på messens egen hjemmeside.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.109