23948sdkhjf

Dansk robotvirksomhed nomineret til international pris

Danske Blue Ocean Robotics, som fremstiller servicerobotter indenfor sundhed, hotel, byggeri og landbrug, er nomineret til en af verdens mest prestigefyldte priser indenfor robotbranchen, IERA Award 2019.

Virksomheden i Odense er nomineret for UVD Robot, en UV desinfektionsrobot, som øger patientsikkerhed ved at reducere risikoen for kontakt med bakterier, vira og andre skadelige mikroorganismer.

Hospitaler kan med UV desinfektionsrobotten garantere 99,99 pct. desinficerede patientstuer og dermed en markant reduceret risiko for hospitalsrelaterede infektioner til patienter, personale og pårørende.

IERA Award hædrer samarbejdet mellem videnskab og industri indenfor fremstilling af robotter og uddeles af The International Federation of Robotics, IFR og The IEEE Robotics and Automation Society (IEEE/RAS), som er verdens største professionelle tekniske organisation med mere end 420.000 medlemmer i over 160 lande. Prisen uddeles i Montreal, Canada, onsdag aften, dansk tid.

- Vi er meget glade for at være nomineret til IERA Award 2019. Det er en fantastisk international anerkendelse af vores udvikling af professionelle servicerobotter og ventures fra idé over kommercialisering til exit. Vi står med et banebrydende produkt, som ikke blot reducerer risiko for at få hospitalsrelaterede infektioner for patienterne, men i høj grad også besøgende og hospitalspersonale. Alle kan de føle sig trygge i lokaler, som er blevet desinficeret af robotten, siger en stolt Claus Risager, CEO i Blue Ocean Robotics i Odense.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125