23948sdkhjf

Nilfisk køber fransk virksomhed

Nilfisk-Advance afslutter endnu et opkøb af et udviklingsselskab og en producent af professionelt udendørs rengøringsudstyr.
Med opkøbene af udviklingsselskabet Jungo Voirie og kontraktproducenten Hecker & Brian tager Nilfisk-Advance endnu et skridt mod at styrke sit sortiment i markedet for udendørs rengøring. Opkøbene har virkning fra 1. juli og forventes at give Nilfisk-Advance Group en betydelig vækst i markedet for kompakte udendørs feje- og rengøringsmaskiner.

- Opkøbene er en naturlig forlængelse af overtagelsen af Egholm tidligere i år, og de vil yderligere styrke vores mulighed for at levere multifunktionsmaskiner af høj kvalitet – til specielt kommunale enheder overalt i verden, siger Jørgen Jensen, administrerende direktør i Nilfisk-Advance.

- Udover den stærkt konkurrencedygtige multifunktionsmaskine, JungoJet 3500, giver opkøbene også adgang til flere udviklingsressourcer, som skal sikre kontinuerlig udvikling fremover af vores sortiment indenfor kompakte udendørs feje- og rengøringsmaskiner, tilføjer han.

Ny Outdoor-division
Jungo Voirie er et udviklingsselskab placeret i Mulhouse, Frankrig. Det er specialiseret i udvikling af multifunktionelle feje- og rengøringsmaskiner samt tilhørende redskaber. Selskabet blev etableret i 2001 af Nicolas Jungo. Selskabet har fem ansatte.

Hecker & Brian er kontraktproducent dedikeret til fremstilling af JungoJet 3500 placeret i Eppingen, Tyskland. Virksomheden blev etableret i 2009 og har 24 ansatte.

I forbindelse med opkøbet har Nilfisk-Advance Group besluttet at koncentrere alle aktiviteter inden for udendørs feje- og rengøringsmaskiner i en særskilt Outdoor-division. Ved at samle alle kapaciteter og kompetencer på dette områder ønsker Nilfisk-Advance at sikre et stærkt og målrettet fokus på de specielle behov, som kunder i markedet for udendørs rengøring har.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11