23948sdkhjf

Nilfisk styrker ledelsen med R&D-profil

Pierre Mikaelsson er blevet hentet til Nilfisk som executive vice president, global head of products & services og medlem af Nilfisks koncernledelse.

Pierre Mikaelsson kommer med mere end 20 års international R&D-erfaring. Senest har han fungeret som chief technical officer hos robotproducenten Kuka, og tidligere har han arbejdet 15 år hos ABB.

Hans Henrik Lund, CEO hos Nilfisk, siger:

- Pierre har arbejdet med R&D og product management i stort set alle dele af verden og har med succes opbygget og drevet R&D-afdelinger for nogle af verdens førende teknologivirksomheder. Han har solid erfaring, som jeg er sikker på, vil være en fordel for den fortsatte udvikling af vores stærke produktudviklingsorganisation hos Nilfisk.

Pierre Mikaelsson starter hos Nilfisk den 1. juni og flytter i den forbindelse fra Kina til København.

Hos Nilfisk overtager han stillingen fra Lars Gjødsbøl, der har valgt at forfølge nye udfordringer uden for koncernen.

- Lars Gjødsbøl har haft en markant indflydelse på Nilfisk, både som global head of operations, gennem hans periode som fungerende CEO i 2017 og siden som head of product development, hvor har globaliseret vores R&D-organisation og gjort store fremskridt inden for autonomi og digitale services, siger Hans Henrik Lund.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.187