23948sdkhjf

Nokia Siemens Networks opgiver salg

Buddene på joint venturet har ganske enkelt ikke været høje nok.
Gennem det sidste år har Siemens og Nokia forsøgt at afhænde det fælles joint venture Nokia Siemens Networks. Ifølge Reuters har de to nu måttet indse, at selskabet ikke kan sælges. Det skriver Computerworld.

Selskabet har været vurderet til 50-60 mia. kr., og det er ganske enkelt en pris, som ingen investorer har været villige til at betale for den underskudplagede netværksleverandør.

Nokia Siemens Networks bekræfter i en pressemeddelelse, at salget er droppet, og at man i stedet vil drive selskabet videre i fællesskab.

- Nokia og Siemens har genbekræftet deres engagement og fortsætter med at være stærke støtter til Nokia Siemens Networks. Sammen med os deler de et fælles mål om at sikre, at Nokia Siemens Networks vil blive en bæredygtig og stærk leder i industrien, og få gavn af dets innovative styrke, siger Rajeev Suri, CEO hos Nokia Siemens Networks.

I samme pressemeddelelse bekræfter Nokia Siemens Networks, at man vil fortsætte med rationaliseringer samtidig med, at der skal investeres i øget konkurrencedygtighed og udvikling.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094