23948sdkhjf

International hæder til CIM

Den midtjyske software-virksomhed høster store roser på National Instruments’ konference NIWeek i Austin, Texas, hvor det er blevet til to priser.
Lørdag åbnede dette års NIWeek-konference, som afholdes i Austin, Texas, af National Instruments.

Men allerede før messen officielt slog dørene op, kunne dens eneste danske deltager fra CIM Industrial Systems smile bredt.

Først vandt Hasselager-firmaet en pris i kategorien ”Green Engineering” sammen med Vestas, og dernæst blev det til en såkaldt ”Add-on award” i testkategorien for produktet Flexstand, som allerede er integreret af National Instruments.

- Sidste år var vi med for første gang, og nu begynder det at bære frugt. Prisen betyder, at vi er synlige i USA også. Det er jo National Instruments topledelse, der har udpeget vinderen, siger administrerende direktør Allan Henneberg til Ingeniøren.

Et kvalitetsstempel
Ifølge avisen gør Teststand det muligt at konfigurere National Instruments produkt visuelt på samme måde, som programmering foregår på i et af firmaets andre produkter, programmeringsmiljøet Labview.

At Teststand nu er taget officielt i brug af National Instruments, og derfor indgår i deres udgave af en app-store, glæder selvsagt CIM-direktøren.

- Det er jo et kvalitetsstempel og en salgskanal for os, siger Allan Henneberg fra NIWeek, som afrundes tirsdag.

CIM – en forkortelse for Computer Integrated Manufacturing – beskæftiger i dag 20 ansatte, der alle er ingeniører.
Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078