23948sdkhjf

Beckhoff Automation bygger nyt i Kolding

Med hjælp fra Koldings borgmester, Jørn Pedersen, tog Beckhoff Automation torsdag første spadestik til et nyt, 1.500 kvadratmeter stort domicil.

- Vi er vokset ud af den bygning, vi lejede os ind i for seks år siden og har nu nået en størrelse, hvor det giver mening at investere i mursten. Derfor bygger vi et nyt domicil på nabogrunden med plads til 50 arbejdspladser, stort lager, kursus- og konferencelokaler, samt træningslokaler med alt vores testudstyr. Tiden er helt rigtig til at skabe optimale fysiske rammer for vores medarbejdere og anvende vores egne intelligente løsninger fra kælder til kvist, siger Michael Nielsen, administrerende direktør i Beckhoff Automation A/S.

Siden Beckhoff Automation etablerede sig i Danmark i 2005, har virksomheden haft en stabil årlig vækst på 18 pct. Medarbejderstaben er på få år vokset fra 16 til 23. Det er særligt automationsløsninger til maskinbyggere, vindmølleindustrien, samt sygehuse og andre store bygninger, der skaber vækst. Og prognoserne ser fortsat positive ud, siger Michael Nielsen: 

- Automationsindustrien har taget kvantespring de senere år. Produktion og forretning smelter sammen, så man får fuldt udbytte af alle data og kan øge produktiviteten på tværs af afdelinger, fabrikker og lande. Vi oplever, at markedet er vokset eksplosivt, fordi vi integrerer nye teknologier som cloud, IoT og kunstig intelligens i vores standardsoftware til kunderne, siger han.

Optimering af lys, varme og klima
Beckhoffs nye domicil på Birkemose Allé tilpasser sig hver enkelt medarbejder. Når de fra foråret 2020 møder ind om morgenen, vil de opleve, at deres computer, printer og lys automatisk tændes. Intet unødvendigt udstyr står tændt natten over.

Energikilder som lys, varme og klima styres automatisk i forhold til, hvor medarbejderne befinder sig, og hvad de enkelte lokaler anvendes til. Skrivebords- og loftslamper farvestyres efter årstiderne, så arbejdsbetingelserne bliver optimale. Om vinteren giver for eksempel en varm farvetemperatur et langt mere behageligt lys.

- Vi ønsker at skabe et domicil, der sætter æstetik og teknologi i højsædet. Det bliver et inspirerende hus for både medarbejdere og kunder - og et levende showroom, hvor kunder og andre interesserede kan opleve nyeste bygningsautomation i praksis. Derudover får vi plads til at afholde alle vores events, kursusaktiviteter, gå-hjem-møder og hands-on træning i det nye domicil. Vi glæder os til at give kunder og kursister en helstøbt Beckhoffoplevelse, når vi er vært ved både store og små arrangementer, siger Michael Nielsen.

Beckhoffs nye domicil er tegnet af P+P arkitekter, og JN Group er entreprenør for byggeriet. Domicilet forventes at stå klart i foråret 2020 og koster et tocifret millionbeløb.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14