23948sdkhjf

Foss fordobler pladsen

Fredag kunne Foss i Hillerød indvie godt 10.000 nye kvadratmeter, og dermed bliver der plads til flere ingeniører i koncernens nu 24.000 kvadratmeter store innovationscenter på Foss Allé. Det skriver sn.dk.

Der er lige nu 550 medarbejdere på matriklen, og den nye, treetagers tilbygning rummer 420 skrivebordspladser fordelt på tre etager, hvilket giver selskabet mulighed for igen at skrue op for nyansættelserne.

- Foss’ forretning er vokset rigtig godt, siden vi flyttede ind på Foss Allé, og derfor indvier vi nu en ny tilbygning. Med de tiltrængte ekstra kvadratmeter får vi næsten dobbelt så meget plads til innovation. Vi har været nødt til at holde lidt igen med ansættelser, men nu er vi igen klar med plads til videre vækst, siger Kim Vejlby Hansen, der er administrerende direktør for Foss, i en pressemeddelelse.

Foss leder på nuværende tidspunkt efter 25 nye medarbejdere og forventer, at der bliver slået yderligere stillinger op i den nærmeste fremtid. Ved fredagens indvielse skiftede vejen, der fører til Foss innovationscenter i øvrigt navn fra Foss Allé til Niels Foss Allé; et kip med hatten til afdøde Nils Foss, der grundlagde virksomheden i 1956.

Læs mere om: Foss
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078