23948sdkhjf

Volt kigger uden for festival-markedet

Den danske producent af ladeløsninger startede i sin tid på en ganske enkelt koncept – hvad gør man, når man er på musikfestival, og ikke kan få ladet sin mobiltelefon op?

Virksomheden udviklede et lille lithiumbatteri, som man kan have i lommen, mens man oplader sin telefon. Når batteriet er tømt, bytter man til et nyt.

Festivaler er stadig virksomhedens hovedsatsning, men stille og roligt begynder Volt også at kigge i andre retninger – blandt andet mod messer og konferencer.

- Det kræver produkttilpasning, for vores kerneprodukt, som er den bærbare mobilopladning, fungerer super godt og har en stor omsætning på store festivaler, men er mindre relevant på messe- og konferencemarkedet. Derfor har vi blandt andet udviklet en digital garderobeløsning og en fast track-løsning, der er en betalingsapp til events, som vi forsøger at skubbe ind i konference- og messeverdenen, siger administrerende direktør Frederik Due Jensen til Børsen.

Volt omsatte i 2018 for godt 10,5 mio. kr. og forventningen i 2019 er en vækst på 20 pct.

Originalartikel: https://borsen.dk/nyheder/virksomheder/artikel/1/384175/danskere_bag_populaer_batteribank_omsaetter_for_millioner_nu_skal_der_ske_noget_nyt.html

Læs mere om: Volt
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079