23948sdkhjf

TKT Electronics udvider

Fredag den 5. juli fejrede direktør Tommy Korsholt og hans medarbejdere rejsegilde på en 900 kvadratmeter stor tilbygning til elektronikvirksomheden TKT Electronics i Skive.

Byggeriet tages i brug i slutningen af august og kommer til at rumme virksomhedens lager af elektronikkomponenter, varemodtagelse med mere. En loftshøjde på 8 meter sikrer tilstrækkelig lagerkapacitet langt ud i fremtiden.

Det nye byggeri bringer TKT Electronics’ samlede areal op på knap 5.000 kvadratmeter. Udvidelsen skyldes, at virksomheden på grund af øget ordretilgang har behov for større produktions- og lagerkapacitet.

TKT Electronics er ekspert i elektronikmontage og fungerer som underleverandør til en lang række brancher, blandt andet energi, medico, landbrug og procesindustrien. Virksomheden har 61 ansatte.

For at kunne hævde sig i den skarpe konkurrence med Fjernøsten er TKT’s produktion højt automatiseret. Robotter og avancerede maskiner maskinmonterer 96-97 pct. af alle de emner, der produceres.

På trods af den meget høje grad af automation håndmonterer TKT Electronics dog fortsat en del af sin produktion. På grund af øget ordretilstrømning har virksomhedens afdeling for håndmontage brug for mere plads. Når det nuværende lager til august flyttes ud i det nye byggeri indtager håndmontagen derfor de frigjorte kvadratmeter.

Sideløbende styrker TKT Electronics også maskinmontagen med indførelsen af en række nye teknologier.

TKT Electronics er etableret i 1988. Den aktuelle udvidelse er den tredje af slagsen, siden direktør Tommy Korsholt overtog virksomheden i 2010.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063