23948sdkhjf

William Demant høster frugterne af 2010

Selskabets halvårsrapport viser fortsat fremgang i omsætning og indtjening, hvilket kan tilskrives målrettet arbejde i 2010.
William Demant Holding er i dag kommet med en halvårsrapport for 2011, som byder på vækst i både omsætning og resultat af primært drift.

Omsætningen for årets første seks måneder var på 3.900 mio. kr., hvilket svarer til en stigning på 17 procent i forhold til samme periode sidste år.

Resultatet af primært drift (EBIT) udgjorde 806 mio. kr., hvilket svarer til en stigning på 21 procent i forhold til den første halvdel af 2010.

Vinder fortsat markedsandele
- I 2011 forventer vi at generere betydelig vækst i såvel omsætning som indtjening, og den styrkelse af koncernens lønsomhed, der har fundet sted i løbet af 2010, ventes at fortsætte. Ses der bort fra erhvervelsen af Otix Global og de hermed forbundne engangsomkostninger, forventer vi i 2011 således fortsat fremgang i vores overskudsgrad i forhold til 2010, ligesom vi forventer at generere pæn tocifret vækst i resultat af primær drift (EBIT), skriver selskabet.

William Demant kan glæde sig over, at den primære aktivitet – engrossalget af høreapparater – gik op med 16 procent på et marked, der vurderes at være vokset med fire procent.

Koncernen kan dermed glæde sig over at have vundet markedsandele.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08