23948sdkhjf

Danionics fortsat under pres

Årets første halvår bød på et forventet underskud, men der er stadig kapital nok i Danionics til at føre arbejdet videre endnu et år.
Batterisalget skal snart i gang for alvor.

Sådan lyder essensen i den halvårsrapport, Danionics offentliggjorde fredag.

Årets første halvår bød på et forventet underskud på 1,5 mio. kr. før indregning af værdiregulering i Danionics Asia på 0,3 mio. kr.

Danionics scorer 4 mio. kr. på rettet emission

Forventningerne til hele året er uændret, hvilket vil sige et underskud på 3 mio. kr. før indregning af andelen af årets resultat eller værdiregulering i Danionics Asia.

Kapital nok til endnu et år
- Der er stadig et stykke vej, før der kan opnås et nulresultat. Det er fortsat Goldpeak Group, som finansierer aktiviteterne, og en turnaround kan kun opnås, hvis flere kunder køber store batterier, skriver selskabet i meddelelsen og fortsætter:

- Danionics' samarbejdspartnere er moderat optimistiske, ikke mindst fordi der er langt færre fabrikker, som er i stand til at fremstille store batterier end tilfældet er i segmentet for små batterier.

Endelig konstaterer Danionics, at man forventer at have tilstrækkelig kapital til at videreføre aktiviteterne i de kommende 12 måneder.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093