23948sdkhjf

Alfa Laval scorer millionordrer

Den svenske industrikoncern skal blandt andet levere varmevekslere til det første atomkraftværk nogensinde i De Forenede Arabiske Emirater.
Når det første atomkraftværk nogensinde i De Forenede Arabiske Emirater efter planen står klar om cirka 7 år, vil varmevekslerne deri komme fra Alfa Laval.

Således har den svenske industrikoncern netop vundet en ordre på leverancen gennem det sydkoreanske firma, som skal forestå byggeriet.

Lokal tilstedeværelse en del af succesen
Ordren, der har en værdi af 60 mio. svenske kroner (48,6 mio. kr.), er sat til at starte første i 2013 og stå færdig fem år senere.

- Det er et prestigeprojekt, og en bidragende faktor til succesen er vores stærke lokale tilstedeværelse i Sydkorea. Vi ser det også som en bekræftelse af vores stærke position på det globale marked for varmevekslere, siger Lars Renström, administrerende direktør og koncernchef for Alfa Laval.

Det planlagte atomkraftværk i De Forenede Arabiske Emirater får fire reaktorer med hver 1.400 MW, hvoraf den første står klar i 2017.

Også ordre i Singapore
Ordren kommer i kølvandet på en endnu større ordre til en anslået værdi af 90 mio. kr. på Alfa Laval Packinox-varmevekslere til et petrokemisk anlæg i Singapore.

Her er leveringen planlagt til 2012.

- Vi oplever stadig en stor efterspørgsel på vores energieffektive Alfa Laval Packinox varmevekslere. Den seneste ordre bekræfter den fortsatte positive udvikling inden for procesindustrien i Asien, siger Lars Renström.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078