23948sdkhjf

HP beroliger danske partnere

Sidste uges nyhed om, at HP overvejer at trække sig fra pc-markedet har medført uro på det danske marked.
Hewlett-Packard meddelte i sidste uge, at man planlægger at trække sig ud af pc-markedet, hvor selskabet ellers i mange år har været blandt verdens dominerende aktører.

Således har HP’s bestyrelse godkendt en undersøgelse af alternativer til selskabets PSG-division (Personal Systems Group), der rummer pc-forretningen.

Beroligende mail i weekenden
Nyheden har skabt så megen uro herhjemme, at HP’s danske kanaldirektør for PSG, Leif Carlsen, ifølge Computerworld brugte weekenden på at udsende en mail til de hjemlige partnere.

Mailen skulle blandt andet slå fast, at der ikke sker nogen ændringer i den nærmeste fremtid.

Partnerne kan være ligeglade
Samme toner slår Anders Herløv, der er direktør for salg og forretningsudvikling for pc-forretningen i Skandinavien, an over for CRN:

- Det kommer selvfølgelig noget støj på linjen. Vi er nødt til at orientere vores partnere og kunder. Men vi opfatter det faktisk som et positivt budskab, siger han og tilføjer:

- Ser man på HP’s forretning, så agerer vi allerede i dag meget selvstændigt i de forskellige divisioner. I PSG har vi jo også som de eneste en skandinavisk organisation. Partnerne og kunderne kan jo være ligeglade med om aktionærerne er røde eller blå. Forretningen fortsætter. Og indtil nu er det jo alene en udmelding om, at man undersøger muligheden for at udskille PSG i et selvstændigt selskab.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078