23948sdkhjf

Elektronikgiganter bejler til Nabto

Sony er blandt de seneste interesserede, som ønsker at høre om mulighederne for at bruge Nabtos patenterede teknologi.
Aarhusianske Nabto oplever fortsat stor interesse for firmaets patenterede webserver, der kan bruges i alt fra varmestyring til flyindustrien over almindelige husholdningsapparater.

- En dag dumpede der en mail ind fra Sony i USA, der ville høre nærmere om vores teknologi. For at være ærlig, så troede jeg, det var en spøg, men den var god nok, og nu har vi holdt en lang række møder med mange forskellige af Sonys vertikaler, der alle vil høre, hvordan de kan anvende vores teknologi i deres produkter, siger salgsdirektør i Nabto Karsten Viuf til elektronikbranchen.dk.

Læs også: Opfinder-pris til århusianske Nabto

Til trods for en beskeden bemanding på 15 ansatte er Nabto allerede et kendt navn blandt alverdens store firmaer, og aarhusianerne kan i dag prale af så forskellige kunder som Danfoss, Honeywell og Velux-datterselskabet WindowMaster.

- De kunder, vi går efter, har en lang designfase, og vi holder mange møder, før de beslutter sig for, hvilken retning de vil gå. Vi har to typer af kunder. Der er de teknologiførende, der gerne vil være teknologisk foran, og så er der de sidste 90 procent, der siger "for pokker – nu kan alle vores konkurrenter noget, som vi ikke kan", og så kan det kun gå for langsomt, siger Karsten Viuf.

Salgsdirektøren understreger, at der endnu ikke er indgået en aftale med Sony og at den slags kan tage adskillige år at få på plads.

Nabto har udgivet en simpel og ikke-teknisk beskrivelse af firmaets ydelser, som kan læses her .
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063