23948sdkhjf

HI 2019: Automation og robotter sætter dagsorden

HI-messen dækker industrien bredt, men robotter, automation og digitalisering fylder mest. Vi skal vise mulighederne i sammenhæng, lyder det fra messekomitéens formand

HI-messen dækker industrien bredt, og det holder messen fast i.

Læs også: HI-messen fastholder højt besøgstal

Det slog formand for HI-messens messekomité Jørgen Stenberg fast, da MCH fyrede startskuddet af til årets industrimesse.

Det skete på et såkaldt kick-off møde i IDA-huset i København.

- HI-messen dækker bredt, men vi ser også, at robot fylder mere og mere, og det er utroligt vigtigt, at vi kan vise mulighederne i sammenhæng, siger Jørgen Stenberg om HI-messen, hvor automations-området vokser i størrelse.

Messeformanden udtrykker sig da også yderst optimistisk på industriens vegne.

Læs også: BILLEDSERIE: HI 2019 er ved vejs ende

- Dansk handel og industri har i mine øjne aldrig stået stærkere, siger Jørgen Stenberg og ser frem mod en messe, der midt i en digitaliseret tidsalder giver mulighed for det personlige møde.

- Løsninger finder du ved at tale med mennesker, og det gør du på en messe, siger han.

Muskler og hjerne
Direktør i Dansk Erhverv, Brian Mikkelsen, satte på kick-off en tyk streg under, at automation og digitalisering er nøgleord for de virksomheder, der ruster sig bedst til fremtiden.

Brian Mikkelsen peger på, at automation er med til at forstærke virksomhedernes muskelkraft, mens kunstig intelligens og digitalisering forstærker vores hjerner.

- I Danmark er vi præget af stærk entreprenørånd og sund forretningssans, og vi kan også se, at de mest digitale virksomheder tjener flest penge, siger Brian Mikkelsen.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.078