23948sdkhjf

Nyt fra bestyrelser og direktionsgange, del 2

Se hvilke virksomheder med relation til elektronikindustrien, der melder om udskiftninger i bestyrelse eller på ledende poster i denne uge.
Electrolux Home Products Denmark A/S
Lars Völkel, Tyskland er udtrådt af bestyrelsen til fordel for Rune Lennart Carnbring, Østrig, der samtidig er blevet udnævnt til formand.

IPNett
IPnett har udnævnt Mikael Schütt til CEO/koncernchef for IPnett Group.

IPNett er en af Nordens førende systemintegratorer inden for IP-baserede kommunikationsløsninger.

Scan Antenna A/S
Henrik Lunde er fratrådt som bestyrelsesformand men fortsætter som menigt medlem. Samtidig er Karl E. Lægaard, er udtrådt af bestyrelsen til fordel for Steen Lorenz Johan Hansen, der samtidig er udnævnt til ny formand.

Scan Antenna A/S leverer høj præcisions-antenner til satellit voice/data, mobil/trådløs GSM, GPS, marine/land baseret radio samt andre specialsystemer.

Læs også: Nyt fra bestyrelser og direktionsgange, del 1

Siemens Høreapparater A/S
Mads Bjerre Andersen er blevet udpeget som næstformand i bestyrelsen Siemens Høreapparater A/S. Samtidig er David Smith, Storbritannien er udtrådt til fordel for Florian Elsaesser, Tyskland.

Solar A/S
Kent Arentoft træder ud af bestyrelsen for Solar A/S.

Ændringen sker som konsekvens af, at Kent Arentoft som koncernchef i DLH-Gruppen tager midlertidigt ophold i udlandet og derfor ikke er til rådighed for Solar i denne periode.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

1.122