23948sdkhjf

Frisk kapital til ungt Hjørring-firma: Vores femårsplan koster 100 mio. at eksekvere

På sportsbaner verden over har en lille grøn robot med rødder i det nordjyske overtaget opgaven med at tegne streger op. Nu har stifterne af Intelligent Marking, Anders Ulrik Sørensen og Andreas Ydesen, for anden gang i år hentet frisk kapital i form af et ”større tocifret millionbeløb”; penge der skal bruges på en ambitiøs skalering i USA.

Det skriver Finans.

Intelligent Marking blev grundlagt i 2015, og de to stiftere lægger ikke skjul på, at ambitionerne er store.

- Vi bliver en milliardvirksomhed før eller siden. Det er kun os selv, der kan fucke det op. Jeg ved, at det er atypisk for en jyde at sige sådan. Men hvorfor skal vi holde os tilbage, når vi åbenlyst har skabt et bundsolidt fundament med et exceptionelt potentiale? Hvis vi ikke lykkes, er jeg ubetinget klar til at stå på mål for det, jeg har sagt og indrømme vores fejl, lyder det fra administrerende direktør Anders Ulrik Sørensen.

Den seneste investering kommer fra virksomhedens ejerkreds, der består af en række mangemillionærer, samt en ekstern investeringspartner. Anders Ulrik Sørensen fortæller til avisen, at den nye kapital skal bruges på at opskalere og få noget ”seriøs volumen” på forretningen, og han fortæller, at virksomhedens plan over de næste fem år vil koste 100 millioner at eksekvere.

Det er især det amerikanske marked, nordjyderne har blikket rettet mod. Her investeres der massivt gennem et amerikansk datterselskab med 16 ansatte, og ifølge Anders Ulrik Sørensen oplever Intelligent Marking for tiden at blive kimet ned af amerikanere, der gerne vil se robotten. Derfor er det nu planen, at der skal ansættes flere sælgere, så virksomheden inden for få timer kan komme ud til kunder i egne af USA.

 

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141