23948sdkhjf

Nyt fra bestyrelser og direktionsgange

Se hvilke virksomheder med relation til elektronikindustrien, der melder om udskiftninger i bestyrelse eller på ledende poster i denne uge.
A.K.S. Metalindustri A/S
Kim Breide Ulrich er udtrådt af bestyrelsen til fordel for Simon Jesper Kjær, Polen, som samtidig er udnævnt til ny formand.

A.K.S. Metalindustri A/S er en del af AKS Gruppen der er en 100 % danskejet leverandør til elektronik-, maskin-, medico-, og procesindustrien med selskaber specialiseret inden for udvikling, projektering, konstruktion, produktion eller montage.

Dan Technologies A/S
Mogens Hugo, administrerende direktør i Hugo Invest ApS, er udnævnt til ny bestyrelsesformand. Samtidig er Poul Krogh fratrådt som formand. Han forbliver dog i bestyrelsen.

Dan Technologies er leverandør af audio-, video- og transmissionsudstyr, -systemer og –services.

KMD Informatik A/S
Søren Holm Johansen, direktør i Rambøll Gruppen A/S, Michael Rosenvold, Robert Arpe, administrerende direktør i Rambøll Danmark A/S og Tonny Johansen, administrerende direktør i Rambøll Management Consulting A/S er alle udtrådt af bestyrelsen.

Carsten Johansen Fensholt, økonomidirektør i KMD A/S, Karin Skjødt Hindkjær og Flemming Stig Pristed, vicedirektør og chefjurist i KMD A/S er alle indtrådt med førstnævnte som formand.

KMD overtog i august Rambøll Informatik og udvidede dermed sin løsningsportefølje med nye ydelser på blandt andet omsorgs- og skoleområdet.

Terma A/S
Jesper Fogh Duelund er blevet ansat som manager, industrial cooperation, med ansvar for offset-området hos Terma A/S.

Udenrigsministeriet
Lars Thuesen er blevet medlem af Udenrigsministeriets direktion med ansvar for Eksportrådet. Han bliver ansvarlig for arbejdet med eksportfremme, investeringsfremme, handelspolitik og kommerciel innovation.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093