23948sdkhjf

HI 2011: Kitesurfende robotter og havenisser

Se hvilke tricks udstillerne hev ud af ærmet i år for at lokke de besøgende ind på deres stande på årets HI-messe.
Der skal gerne lidt mere end bolsjer og kildevand til for at vække folks interesse på en stor messe som HI. Også i år var der mange kreative bud på, hvordan ens stand kommer til at skille sig ud fra naboens. Metal Supply tog kameraet over skulderen og gik på opdagelse på messen i Herning.

Vroum, vroum
Labre biler var yderst populært i år, og flere stande havde medbragt sportsvogne. Denne frække, lille sag fandt vi på Lemo Denmark’s stand i hal L.









Af banen, her køres stærkt
Nogle udstillere gik dog skridtet videre og lod gæsterne tage en tur i sportsvognen. Det kunne man blandt andet hos Yara Praxair i hal D, hvor denne sportsvogn var blevet ophøjet med et bilsimulator-spil.









Kørende sofa
Det var også med at komme af banen hos maskinfabrikken Rival i hal J1, hvor denne røde sofa var blevet gjort mobil. Undrende gæster kunne se den køre rundt på messen belæsset med op til tre personer.









Den næste Peter Schmeichel
Selv om Danmark udraderede Norge med 2-0 onsdag aften, skader det ikke at være lidt på forkant med talentudviklingen. Nordland Automatic har selv udviklet denne boldkanon, og i hal M kunne man prøve lykken som fodboldmålmand.









Muuuuuh
Havde man brug for at få vejret igen efter en anstrengende målmands-præstation, havde man muuuuhligheden Bondy LMT’s stand ligeledes i hal M. Teknik-leverandøren havde indrettet en lille cafe i et staldlignende miljø – nå ja, og så taget et par køer med.









Sæt overskuddet på rød
Industrigas-leverandøren AGA forsøgte at bringe den indre spilledjævel op i gæsterne. I hvert fald havde virksomheden indrettet et lille mini-casino på standen i hal D.









Så letter vi
Robotter er efterhånden ved at være temmelig avancerede og for at illustrere det, havde KP Industri i hal G udrustet en 2-armet robot til kitesurfing.

















God jul
Vi slutter i hal M, hvor denne lille fyr efterhånden er en fast del af Fritz Schur Teknik’s stand.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078