23948sdkhjf

EET indgår aftale med Sony

Den storsatsende koncern kan nu præsentere en distributøraftale med elektronikgiganten.
EET Groups division af overvågningsudstyr SafeVision, indgår Europæisk distributøraftale med Sony.

EET Group etablerede en specialiseret afdeling for overvågningsudstyr, under navnet SafeVision, i 2009, med et erklæret mål om at blive en af Europas førende distributører af overvågningsudstyr.

Koncernchef for EET Group, John Thomas:

- Vi har arbejdet meget hårdt, for at skabe det nødvendige grundlag for den fremtidige vækst i SafeVision, og for at nå vores mål om at blive den førende distributør af overvågningsudstyr i Europa. Vi har i løbet af de sidste 12 til 18 måneder opkøbt selskaber, udvidet vores produktportefølje og øget vores organisation. Vi er meget stolte over, at Sony har anerkendt vores indsats og besluttet at blive en del af SafeVisions udviklingsplaner. Desuden er det en stor glæde, at vi nu kan tilbyde vores kunder Sony overvågningsudstyr i hele Europa. Sony er uden tvivl et af de bedste mærker på markedet inden for analog og IP-baserede overvågningskameraer. SafeVision har et komplet sortiment inden for videoovervågning udstyr, herunder følgende mærker: Axis, Ernitec, Everfocus, IQeye, Microlight IR, Milestone, Mirasys, Mobotix, Multieye, OPAX, Orion Technology, Pelco, PureVision, Agent-VI, A-soni, Samsung, og mange flere.

Sales Manager Nordic, Bjørn Admeus fra Sony, udtaler i forbindelse med den nye aftale:

- Vi har overvåget SafeVisions udvikling i den seneste periode, og vi er meget imponeret over det stærke fokus og beslutsomhed i udviklingen indenfor overvågning. På trods af udfordrende markedsforhold i løbet af 2009/2010 har vi set, at SafeVision har opnået en imponerende vækst indenfor IP-baseret overvågning af markedet. Vi ser et stort potentiale i SafeVision da de har den finansielle styrke til, at krystallisere deres ambitiøse strategiplan. At joine med SafeVision passer godt ind i Sonys ambition om at vokse i IP-markedet. Sonys nye serie af IP HD megapixel kameraer sammen med software løsninger, er et perfekt match til Safevisions produktportefølge. Vi føler, at Sonys ”View-DR” og Auto Back Fokus (ABF) funktioner er yderst gavnlige for deres kunder.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078