23948sdkhjf

Hi 2011: Patenteret verdensnyhed hos Thiim

Elektronikhandels- og produktionsfirmaet Thiim fremviste en vaskeægte verdensnyhed, en Smart Grid Unit, som firmaet selv har udviklet.
Ved indgange til Electronics-messen i hal L fik Metal Supply sig en snak med Poul Madsen fra elektronikfirmaet Thiim.

Ud over en præsentation af forskellige nyheder indenfor skærm PCere bød besøget på standen også på en verdensnyhed: En Smart Grid Unit udviklet og produceret på firmaets egen udviklingsafdeling.

Smart Grid Unit, som anvendes til måling og overvågning af strøm og spænding på op til 6 kabler med hver 3 faser, og sender målte værdier via SMS eller Internettet. Enheden har netop opnået patent i Australien på enheden, og at flere lande ventes at følge trop. Poul Madsen forklarede, at enheden bruger optiske følere til at måle strømmene, så der er ingen problemer med isolation ved høje spændinger, samt at kablerne med en tykkelse på ½ mm lettere kan ordnes af installatører.

Nye og gamle kunder
Smart Grid Unit-verdensnyheden har ligesom resten af produkterne på standen fået en fin modtagelse messegæsterne, der indtil videre har været forbi Thiims stand.

Frem til torsdag eftermiddag, hvor Metal Supply kom forbi, havde fremmødet generelt været fordelt ligeligt mellem gamle, trofast kunder og nye kontakter, fortalte Poul Madsen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078