23948sdkhjf

Omron lander maritim aftale med styringsleverandør

Teknologileverandøren Omron Electronics har landet en aftale med controller- og styringsleverandøren Deif, der betyder, at to strømforsyninger fra Omron nu finder vej til Deifs produktportefølje.

Strømforsyningerne er godkendt til marine og offshore, og det kan åbne for nye markeder, siger landechef i Omron Electronics. 

- Vi ser dette samarbejde som en god mulighed for begge virksomheder for at tage markedsandele i en maritim sektor, der netop efterspørger leverandører, som kan tilbyde en bred portefølje af løsninger, siger Peter Pilegaard.

Aftalen glæder også hos Deif. 

- (…) Vores controllere er ikke bedre end deres strømforsyning, så derfor er det vigtigt for os at kunne tilbyde et gennemtestet program af strømforsyninger, der lever op til branchens standarder, siger Claus Wendelin Jensen, afdelingsleder for Marine & Offshore i DEIF.

Om Omron

  • Omron Corporation er en industriel automationsvirksomhed med forretningsområder inden for f.eks. styringskomponenter, elektroniske komponenter, elektronikkomponenter til bilindustrien, social infrastruktur, sundhed og miljø.
  • Omronblev etableret i 1933 og har omkring 39.000 medarbejdere globalt. Virksomheden tilbyder produkter og løsninger i mere end 110 lande og regioner.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078