23948sdkhjf

To nye direktører i Schneider Electric

Thomas Andersen er udnævnt til direktør for Power Business og Christophe Gamelin til ny direktør for LifeSpace Business i Schneider Electric Danmark.
Thomas Andersen, 39 år, er pr. 1. september 2011 udnævnt til vice president Power Business i Schneider Electric Danmark og er dermed fortsat en del af den danske topledelse.

Thomas Andersen har i sin nye stilling det overordnede ansvar for blandt andet tavlemateriel. Desuden er han ansvarlig for udvikling af løsninger og projektsalg til primært erhvervsbygninger, hospitaler, tavlebyggere og større installatører med udgangspunkt i Schneider Electrics brede produktsortiment.

Thomas Andersen var tidligere salgsdirektør med ansvaret for erhvervsbygning, privatboliger og hospitaler, og før det salgschef. Den nye direktør, der er salgs- og markedsuddannet, har tidligere været ansat i Wibe og Lexel, der nu også er fusioneret ind i Schneider Electric.

Henter direktør i Frankrig
Christophe Gamelin, 44 år, er pr. 1. september ansat som vice president LifeSpace Business i Schneider Electric Danmark. Han har dermed blandt andet det overordnede ansvar for salg af Lauritz Knudsen-løsninger på det danske marked og er trådt ind i den danske topledelse.

Christophe Gamelin er fransk og kommer fra franske Legrand Groupe, der er en af verdens førende leverandører af el-materiel. Her har han de seneste 15 år har beklædt forskellige ledende stillinger, blandt andet senest som group regional manager for Central- og Østeuropa samt de Baltiske lande.

Han har en Masters Degree i Science og Business og har netop afsluttet en Executive MBA fra det anerkendte HEC Business School i Paris.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.766