23948sdkhjf

ML System solgt til schweizere

Luftbefugtningsfirmaet ML System vil sikre fortsat vækst gennem et generationsskifte, hvor virksomheden sælges til den internationale koncern Walter Meier.
Med en overtagelse primo september 2011 har stifterne af ML System, ægteparret Marianne Jager og Leo Rasmussen, solgt virksomheden til den schweiziske koncern Walter Meier.

Salget skal ses som et led i et generationsskifte, der sikrer en fortsat vækst på markedet for højtryksbefugtning, ligesom det har været væsentligt for ML System at bevare de 44 arbejdspladser, hvoraf 35 er i Danmark og Sverige og 9 i Nordamerika.

- Salget af ML System, som Marianne Jager og Leo Rasmussen startede i 1987, vil ikke få direkte betydning for kunder og samarbejdspartnere. Vores ansigt udadtil vil stadig være det samme, siger Marianne Jager, der fortsætter som administrerende direktør, og Leo Rasmussen vil uændret stå for udvikling og specialprojekter.

Tredje opkøb i år
ML System udvikler luftbefugtningsanlæg til at opretholde den optimale luftfugtighed og bruges overalt i industrien. De høje hygiejnestandarder, som ML System garanterer, er særligt efterspurgt i frugt- og grøntafdelinger i supermarkeder.

Opkøbet af ML system er det tredje, som Walter Meier har foretaget i år, og er et led i en succesfuld ekspansiv vækststrategi inden for industriel luftbefugtning.

- ML system er et perfekt supplement til vore eksisterende aktiviteter inden for direkte rumbefugtning til industrien, siger CEO Silvan G.-R. Meier.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094