23948sdkhjf

Ugens grin: Hårdt arbejde - uden for meget slid

Få en god start på ugen med et skævt indslag fra redaktionen bag Metal Supply
10 måder du kan bruge til at understrege, hvor hårdt du arbejder for virksomheden:

1. Gå aldrig rundt uden en stak papirer i hånden: Folk med papirer i hånden ligner travle medarbejdere på vej til møde. Tomhændede medarbejdere ser ud til at være på vej til kantinen. Samtidig bør du slæbe masser af sager med hjem fra arbejde for at give det indtryk, at du arbejder mere, end du gør.

2. Brug computeren til at se travl ud: Hver gang du bruger en computer, ligner det arbejde. Du kan sende personlige emails, chatte og surfe, og alligevel ligner det arbejde. Hvis du bliver taget på fersk gerning af chefen så bare sig, at du er i gang med at lære ny software at kende, der kan spare virksomheden for tusinder af kroner.

3. Rod på skrivebordet: Kun topledere kan slippe af sted med et tomt skrivebord. For os andre ser det ud som om, vi ikke arbejder nok. Byg store dynger af papirer. Andre kan ikke se forskel på sidste års opgaver, og dem du skal nå i dag; det er mængden, der tæller.

4. Telefonsvarer: Besvar aldrig din telefon, men lad den gå på telefonsvarer. Hvis nogen ringer til dig, er det fordi, de vil have dig til at udføre en opgave. Sorter alle dine opkald, og hvis det lyder som noget, der indebærer arbejde, så ring tilbage i frokostpausen, hvor du ved, at den anden ikke er på sit kontor.

5. Se utålmodig og irriteret ud: Ved at se utålmodig og irriteret ud giver du indtryk af at have travlt.

6. Gå sent hjem fra arbejde: Især når chefen er til stede, er det en god ide at tage sent hjem. Sørg for at gå forbi chefens kontor på vej ud og send vigtige emails på mærkelige tidspunkter.

7. Suk: Øv dig i at sukke når der er mange kolleger omkring dig for at give indtryk af, at du er under hårdt pres.

8. Store stakke: Det er ikke nok at have store stabler af papir liggende på skrivebordet. Møbler hele kontoret med store stakke af bøger – tykke computermanualer er bedst.

9. Øg dit ordforråd: Læs lidt computermagasiner og tjek lidt produktnyheder ud. Brug gloserne med rund hånd, når du taler med chefen. Husk, han behøver ikke at forstå, hvad du siger, bare det lyder imponerende.

10. Og vigtigst af alt: Send ikke denne liste videre til chefen ved en fejl!


Kender du en sjov historie eller en god vittighed?
Electronic Supply opfordrer alle læsere til at sende vittige – gerne brancherelaterede – historier og indslag til redaktionen.

Tip os via mail med ”Ugens Grin” i emnefeltet. Bliver dit bidrag udvalgt, kommer det med i mandagens nyhedsbrev.

Læs flere ugens grin
Løn efter kvalifikationer
Gemmeleg
Parkerings-problemer
Tidligt fri
En genstart hjælper altid
Ren idioti
Nye tider - nye titler
Strømafbrydelser
Dårlige nyheder
Den forvirrede lastbilchauffør
Lønforhøjelsen gav bagslag
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109