23948sdkhjf

Kendt montage-virksomhed under tvangsopløsning

Opdateret 27.11 kl. 14.50:
Dansk Total Elektronik kæmper imod tvangsopløsning.

Dansk Total Elektronik er under tvangsopløsning. Dermed er mere end 30 års montagehistorie i Herlev på vej mod at være fortid.

Årsagerne til en tvangsopløsning kan være flere. Men da Dansk Total Elektronik ikke har offentliggjort en årsrapport for regnskabsåret 2018, er det formentligt den bærende årsag til, at selskabet nu er under tvangsopløsning.

Det sker i praksis ved, at Erhvervsstyrelsen anmoder skifteretten om, at selskabet opløses. Herefter afregistreres selskabets direktion, hvilket skete i slutningen af september, da Nikolaj Hermann fratrådte sin stilling som direktør i virksomheden.

Håbede på fortsat drift
Dansk Total Elektronik – der var nomineret til Den Gyldne Loddekolbe i 2015 – har som nævnt ikke offentliggjort et årsregnskab for 2018. Et underskud på over 350.000 kr. i 2016 sendte egenkapitalen i minus, hvilket ikke blev reddet af et beskedent overskud på 16.000 kr. i 2017-regnskabet.

Heri udtrykte direktionen ellers forventninger om, at virksomheden kunne fortsætte driften:

- Egenkapitalen forventes reetableret via positive resultater eller tilførsel af kapital. Selskabet er i gang med ændring af salgsstruktur med nye produkter og aktiviter. Selskabets ledelse forventer positive resultater fremover samtidig med, at der er givet tilsagn fra koncernforbundne virksomheder om fortsat at stille den fornødne kapital til rådighed. På baggrund af ovenstående er årsregnskabet aflagt under forudsætning af fortsat drift.

Ifølge 2017-regnskabet beskæftigede Dansk Total Elektronik i gennemsnit 2,6 ansatte i det sidste regnsabsår.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.094