23948sdkhjf

Fremgang på flere tusind pct.: - Vi er såmænd godt nok tilfredse

Hos Styromatic i Brabrand i Aarhus smiler de stort i øjeblikket. For på trods af et mindre overskud end forventet, er bundlinjen vokset med adskillige tusind procent.

Vi er såmænd godt nok tilfredse, lyder det fra Asmus Hamborg-Petersen, adm. direktør i Styromatic A/S, til Electronic Supply. 

Tilfredsheden skyldes en bundlinje på 2,6 mio. kr. mod det lille overskud i sidste regnskabsår på 103.000 kr. Bruttofortjenesten ligger på 29 mio. kr. mod 23,6 mio. kr. i 2017/2018.

Nye kunder og pæn fremgang
Vi har haft en pæn fremgang i selskabet og så må vi se, hvordan vi kan kompensere for det, vi ikke har tjent ind. Vi har fået nye kunder og det går godt. Så det skal nok gå, siger Asmus Hamborg-Petersen.  

Grundene til at overskuddet alligevel er mindre end forventet, skyldes en generel prisstigning på produktdele og råvarer samt selskabets udenlandske aktiviteter, lyder det fra den adm. direktør. 

Styromatic, der producerer elektroniske styresystemer, åbnede i 2006 en fabrik i det nordlige Thailand. 

Prisen på Baht 
Kursen på den thailandske møntfod Baht er steget jævnt siden sommeren 2018.

Priserne er gået op - og Baht er steget meget - så det mærker vi. Vi har fået en valutaindtjening, men vores indtjeningsevne forringes (som følge af kursstigningen, red.), siger Asmus Hamborg-Petersen. 

Virksomheden har investeret i nye maskiner og ser, som mange andre virksomheder, på at optimere produktionen. Der er blandt andet investeret i en ny lakerings-robot og en lod-maskine samt nye SMD-maskiner.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Redaktionen anbefaler

Send til en kollega

0.125