23948sdkhjf

Flextronics lukker med superregnskab

En kraftig forbedring i omsætningen samt et tocifret millionoverskud er ikke nok til at redde afdelingen i Skive fra at lukke.
En omsætning på 465 mio. kr. og et overskud efter skat på 72,7 mio. kr. for regnskabsåret 2010/11 er ikke nok til at redde Flextronics’ danske afdeling i Skive fra at lukke.

Det bekræfter direktør Thomas Rosenkrands Olsen i kølvandet på offentliggørelsen på den dugfriske årsrapport.

- For at sige det på godt jysk, så er det da træls, at fabrikken bliver lukket nu, hvor vi egentlig syntes, at det kørte rigtig godt, siger Thomas Rosenkrands Olsen til Skive Folkeblad.

Kun driftsresultatet på 9,8 mio. kr. repræsenterer en lille tilbagegang i forhold til 2009/10 (11,2 mio. kr.), mens omsætningen altså steg med knap 54 procent fra 302 mio. kr. i det forgangne år.

Operationen gik fint, men patienten er død
Det glæder naturligvis direktøren, som i en underlig situation kan erklære sig tilfreds på trods af lukningen.

- Overordnet set er regnskabet tilfredsstillende. Vi kan se, at de forbedringer, effektiviseringer og lean-arbejdsgange, vi har arbejdet med de seneste år, har haft en effekt, og det er selvfølgelig rigtig dejligt at konstatere, siger Thomas Rosenkrands Olsen.

Lukningen af afdelingen i Skive kommer til at koste 286 medarbejdere jobbet som en del af en global trimning af koncernen.

Således har Flextronics netop meddelt, at man også fyrer i USA, hvor 83 ansatte på fabrikken i North Carolina må se sig om efter nyt arbejde.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.111