23948sdkhjf

EOT-messen: 73 har meldt sig – halvandet år før tid

Der er halvandet år til endnu, men interessen for EOT - Electronics of Tomorrow 2021 er allerede til at tage at føle på.

Med 73 tilmeldte udstillere har over halvdelen af udstillerantallet fra seneste udgave i foråret 2019 allerede sikret sig en stand på den kommende messe, der finder sted 1.-3. juni 2021 i MCH Messecenter Herning.

Det oplyser MCH Messecenter Herning i en pressemeddelelse.

50-70 kundebesøg
EOT 2021 byder blandt andet workshops, pitch-konkurrence og et stort, internationalt konferenceprogram til innovative udstillinger med det nyeste og fremmeste inden for elektronik og teknologi.

Den foreløbige udstillerliste tæller flere spændende virksomheder inden for både udvikling, produktion og EMS, heriblandt ETK EMS Group A/S, der særligt glæder sig til det personlige møde med de besøgende.

 - EOT er vores branchemesse, så naturligvis skal vi være repræsenteret her. LinkedIn kan meget, men det personlige møde kan mere. Her møder vi både tidligere, nuværende og kommende kunder, siger Torben Drejer, VP & Partner i ETK EMS Group A/S og fortsætter:

- EOT har en god blanding af både kommercielle og tekniske besøgende, og vi oplever også, at det er beslutningstagere, vi møder på vores stand. På tre dage kan vi nå mellem 50 og 70 kundebesøg, så tiden er godt givet ud, siger han.

Messen arrangeres af MCH i samarbejde med branchen og organisationerne Ingeniørforeningen IDA, PE Professionel Elektronik og DI Digital.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.109