23948sdkhjf

Genvalg til bestyrelsen i B&O

Tidligere Økonomi- og erhvervsminister Lene Espersens mand bliver desuden ny salgsdirektør i Struer-virksomheden.
Der var genvalg til bestyrelsesmedlemmerne Peter Skak Olufsen, Rolf Eriksen, Ole Andersen, Jesper Jarlbæk og Alberto Torres, da Bang & Olufsen fredag holdt generalforsamling.

Samtidig blev Jim Hagemann Snabe valgt ind som nyt medlem af bestyrelsen, der konstituerede sig med Ole Andersen som formand og Alberto Torres som næstformand.

Generalforsamlingen bød desuden på nyheden om, hvem der skal efterfølge Christian Winther på posten som salgsdirektør, når denne stopper den 30. november.

Hverken udbytte eller aktionærrabat
Valget falgt på Danny Feltmann Espersen, der i den brede offentlighed nok mest er kendt for sit ægteskab med den tidligere partiformand for Konservative, Lene Espersen.

Danny Feltmann Espersen er uddannet cand.merc i finansiering og regnskab fra Handelshøjskolen i Århus og kommer fra en stilling som chef for tøjfirmaet H&M’s globale internet-strategi.

Endelig skal det med, at generalforsamlingen vedtog ikke at udbetale udbytte.

Det af bestyrelsen fremsatte forslag til vederlagspolitik, herunder også forslaget til vederlag til bestyrelsen for det igangværende regnskabsår, blev vedtaget af generalforsamlingen, mens det fremsatte forslag om aktionærrabat på køb af Bang & Olufsen produkter ikke blev vedtaget.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078