23948sdkhjf

PC-Ware skifter navn til Comparex

Ejerkredsen bag PC-Ware Danmark har opkøbt Comparex, som samtidig bliver den danske afdelings nye navn.
Fra og med i dag skifter PC-Ware Danmark navn til Comparex.

Bag navneskiftet står et ønske om at refokusere forretningen for ejerkredsen bag PC-Ware, som dermed falder i tråd med den 28 øvrige lande, hvor Comparex har forretning.

- IT-markedet har forandret sig rigtigt meget de seneste år, og behovet for øget internationalisering og effektivisering betyder, at vi i dag skal møde kunderne med større kompetencer end tidligere. Den udvikling har vi arbejdet på de seneste to år i Danmark og med Comparex navnet og organisationen, så har vi adgang til flere konsulenter og større kompetencer, de bedste leverandøraftaler, samt et hurtigt voksende hostingmiljø, hvorfra vi kan tilbyde konkurrencedygtige og platformuafhængige tjenester. Derfor finder vi det helt naturligt og glædeligt, at navnet nu også følger med, siger adm. direktør Henrik Andersson.

Det fælles navn og brand skal støtte virksomhedens vækststrategier, der baseres på en standardiseret portefølje, der over de næste tre år gradvist skal implementeres i alle virksomhedens afdelinger.

Sammen med salg af software og licensadministration vil gruppen tilbyde en omfattende række af konsulent- og it- tjenester.

Ifølge en tidligere udmelding fra PC-Ware er målet at fordoble firmaets omsætning fra de nuværende ca. €975 mio. over de kommende tre år.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.065