23948sdkhjf
>

Nordjysk IoT-virksomhed på charmeoffensiv i produktionen

Nordjyske Xtel Wireless har forenet kræfterne med Aalborg Universitet i et nyt partnerskab for at skabe nye forretningsmuligheder inden for IoT især målrettet produktionsvirksomheder.

Læs også: Inkubatorprojekt vil udklække 40 rum-startups på fem år

Samarbejdet med AAU åbner dørene til nogle omgivelser, hvor Xtel Wireless har mulighed for at afprøve nye systemer og teste skalerbarheden og forretningspotentialet i produkterne.

Det oplyser Xtel i en pressemeddelelse

- Vi kommer tættere på den viden, man har på AAU, men vi kommer også tættere på de mange dygtige og lokale kompetencer, der er i Nordjylland. Innovation Factory Nord giver os alle en fælles neutral arena, hvor ideer kan udveksles og afprøves, siger Mogens Durup Nielsen, der er salgsdirektør i Xtel Wireless.

Flere på vej
Partnerskabet er det første ud af 10 af sin slags, som Innovation Factory North vil indgå i løbet af projektets treårige periode.

- ”Vi vil være et samlingspunkt for de kompetencer, der er i Nordjylland inden for Smart Production. Vores partnerskab med Xtel Wireless er med til at inspirere vores forskning. Projektets rammer og vores faciliteter giver mulighed for at arbejde og afprøve teknologier på tværs ift. implementering af Smart Production, siger lektor og projektleder, Astrid Heidemann Lassen fra Institut for Materialer og Produktion på AAU.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Redaktionen anbefaler

Send til en kollega

0.094