23948sdkhjf

Aalborg-virksomhed indgår partnerskab i Tyskland

Det Aalborg-baserede teknologihus Melsen Tech har indgået samarbejde med tyske Bopla, de er en del af Phoenix Mecano Group fra Schweiz.

Bopla er fremstiller indkapslingsløsninger til el-teknisk udstyr og elektronik samt teknologier inden for HMI, kapacitiv touch-løsninger og skærme.

Melsen Tech fremstiller membranswitche, kabinetter og totalløsninger på det serigrafiske, digitale og elektroniske område. 

Samarbejdet betyder, at Melsen Tech både kommer til at forhandle Boplas produkter og overføre egne processer på Bopla-produkterne, såsom bearbejdning, lakering, serigrafisk tryk, overlays, skærme, montage af DIN-skinner, forskruninger og integration af tredjepartsprodukter.

Det forklarer direktør I Melsen Tech Marcus Holm i en pressemeddelelse.

- Jeg glæder mig over dette nye samarbejde. Bopla og Melsen Tech deler samme filosofi omkring kvalitet, æstetik og levereringsperformance. Vi tænker i helhedsløsninger for vores kunder og har fokus på optimering. Bopla er et af verdens stærkeste brands på deres område, og et partnerskab er et naturligt næste skridt, siger han

Tættere på det danske marked
For Bopla betyder det nye samarbejde også større nærhed til og fleksibilitet på det danske marked.

- Vores fælles mål er at løfte kundens produkt til næste niveau. Ved at samle vores viden fra hver vores område kan vi optimere på både design, funktionalitet og materiale. Melsen Tech er en kompetent, dansk partner, som er tæt på kunderne og kan løfte hele vejen rundt, siger Frank Olsen, Country Manager for Bopla i Danmark.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094