23948sdkhjf

Ny direktør i sydjysk greentech-virksomhed

Datterselskabet Aquaturu, der er ejet af medtechvirksomheden Waturu i Vejle, har fået ny direktør.

Det oplyser Waturu i en selskabsmeddelelse.

Martin Bossel Glæser skal fremover stå i spidsen for Aquaturu, der udvikler teknologi til reduktion af alger og bakterier i dambrug og tanke til fiskeopdræt. 

- Min opgave i virksomheden vil de første måneder være at lande organisationen, indsamle den nødvendige indsigt og viden, så jeg kan træffe de bedste strategiske beslutninger i tæt samarbejde med Aquaturus bestyrelse og vores medarbejdere, skriver den nyudnævnte direktør i en mail til Electronic Supply. 

Ifølge selskabsmeddelesen fra Waturu er direktørskiftet sket ved indgangen til 2020.

Martin Bossel Blæser fortæller, at han i de første uger som direktør har besøgt virksomhedens testdambrug og holdt interne møder med medarbejdere og ledelsen.

Martin Bossel Blæser har igennem mere end 16 år arbejdet med retail management, strategi, konceptudvikling og salg. Han har desuden erfaring med virksomhedsudvikling og drift, som han mener, han vil få stor glæde af i sit nye virke i Aquaturu.

- Akvakultur er et spændende erhverv, hvor jeg ser et stort behov og marked for vores produkter, hvilket jeg naturligvis ser frem til at bygge op, udtaler direktøren til Electronic Supply.

Artiklen er en del af temaet Navne.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.094