23948sdkhjf

Flow Robotics henter ny direktør

Producenten af pippetterobotter til laboratoriebrug Flow Robotics har indsat en ny direktør.

Læs også: Dansk pipetteringsrobot klar til at indtage verden

Der er tale om svenske Annika Isaksson, der er blevet ansat for at sætte skub i virksomhedens ekspansion til markeder uden for Danmark.

Det oplyser virksomheden i en pressemeddelelse.

Udnævnelsen betyder, at en af idemændene bag og nu forhenværende CEO Kasper Støy bliver formand for det, virksomheden kalder Flow Robotics Scientific Advisory Board.

Bestyrelsesformand hos Flow Robotics, Thomas Nagy, har høje forventninger til Flow Robotics nye frontfigur:

Læs også: UR-stifter sælger gerne sit nye firma

- Vi er klar til at ekspandere yderligere både i Danmark og i Norden, og vi har sat en ambitiøs retning for udviklingen af virksomheden. Med Annika Isakssons viden og erfaring fra tidligere jobs, hvor hun har haft ansvaret for salg og udvikling af innovative, teknologibaserede produkter, er det et samarbejde og en international vækst-rejse, som jeg ser frem til og forventer mig meget af i de kommende år, siger Thomas Nagy.

Isaksson har tidligere været direktør i danske Amminex Emissions Technology A/S, og vicedirektør i svenske Swenox AB.

Hun har 15 års erfaring indenfor management af teknologi-innovation, produktlancering og scale-up af virksomheder.

Hun har en MSc i Mechanichal Engineering, og derudover en række excecutive uddannelser fra bl.a. IMD og London Business School.

Også ny COO
Flow Robotics fik godt i gang salget i løbet af 2019 med levering af robotten Flowbot One til væskehåndtering i mange forskellige laboratorier i Danmark.

Også i Finland og Sverige vil den danske automatiseringsløsning snart aflaste de første laboranter.

Herudover er der efterspørgsel fra adskillelige lande i Europa og Asien.

Ekspansionen og indgangen på de nye markeder betyder også, at virksomheden har ansat Morten Sunesen, der kommer med erfaring fra medicinalbranchen, som kommerciel direktør (COO).

Et spinoff
I Danmark har Flow Robotics i dag en aftale med distributøren VWR. For at accelerere salget udenfor Danmark er virksomheden i dialog med flere førende distributører af laboratorie-udstyr på de nordiske og europæiske markeder, hvor man mødes med stor interesse.

Flow Robotics A/S er oprindelig en spin-off virksomhed fra IT Universitetet i København. Virksomheden blev grundlagt i december 2015 af professor og Universal Robot-medstifter Kasper Støy og adjunkt Andrés Faíña, oprindeligt fra University of A Coruña i Spanien. Flow Robotics A/S har i dag 11 ansatte.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.081