23948sdkhjf

Terma-leverandør går konkurs

Precotech drejer nøglen mindre et år efter, at virksomheden indgik et langsigtet samarbejde med Terma, som venter af afbøde effekterne af konkursen med alternative leverandøraftaler.
Odder-virksomheden Precotech, der beskæftigede cirka 30 ansatte, er gået konkurs.

Det skriver Dagbladet Børsen.

Precotech indgik i november et udvidet samarbejde med Terma , og her erkender man i dag, at det var lidt af en chance at tage, da Precotech dengang havde en negativ egenkapital på 1,7 mio. kr.

- Vi vurderede dengang, at Precotech, trods en negativ egenkapital, ville være i stand til at vende udviklingen, men det har desværre vist sig ikke at holde stik. I kraft af alternative leverandører rammes vi dog ikke af noget leverancestop, siger Jørn Henrik Levy Rasmussen, markedsdirektør i fondsejede Terma, til avisen.

Han beklager naturligvis konkursen, men glæder sig over, at Terma ikke har indikationer på, at firmaets øvrige 20-25 danske underleverandører skulle være truet af konkurs.

Terma har da også sikret sig i det konkrete tilfælde.

- Men på alle væsentlige underleverancer opererer vi med alternative underleverandører, så vi netop ikke risikerer stop for leverancer, selv om en underleverandør falder fra, siger Jørn Henrik Levy Rasmussen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078