23948sdkhjf

Force Technology sælger mikro-elektronikken fra

Den danske GTS-virksomhed Force Technologi har solgt sin forretningsenhed for mikroelektronik fra til Presto Engineering, der er en fransk leverandør til IoT-industrien.

Forretningsenheden, der i Force-regi hed Delta Microelektronics, fortsætter i et nyetableret dansk selskab under Presto Engineering.

Det oplyser Force Technology i en pressemeddelelse.

- Vi har solgt vores aktiviteter inden for mikroelektronik, som et naturligt led i udviklingen af Force Technologys rolle som GTS-institut i rejsen mod nye teknologifelter og udviklingsindsatser. Med salget til Presto Engineering har vi samtidigt fundet en ny ejer, der endnu bedre kan forløse det store potentiale som aktiviteten har for at vokse og levere færdige løsninger til industrien, siger Frederik Smidth, bestyrelsesformand i Force Technology

Chips til Brobizz
Aktiviteten under navnet DELTA Microelectronics har igennem årene været en international forretning indenfor design- og udviklingsservices til virksomheder, der ønsker at anvende specialiserede mikrochips i deres produkter – såkaldte ASICs.

Siden 2001 har DELTA Microelectronics udviklet og produceret den kommunikationschip, der anvendes til betalingssystemerne i BroBizz’en. Presto Engineering har hovedkontor i Frankrig og vil med købet have mere end 10 lokationer over hele verden bl.a. i Silicon Valley, Sydøstasien og nu også Hørsholm.

Selskabet vil med de nye aktiviteter blive tæt på 200 mand, der årligt leverer mere end 120 mio. mikroelektronikenheder.

Om Force Technology

  • Force Technology er en international teknologisk rådgivnings- og servicevirksomhed, der rådgiver og servicerer blandt andre energi- og miljøsektoren, olie- og gasindustrien, elektronik-, medicinal- og fødevareindustrien, den maritime industri og den offentlige sektor.
  • Virksomheden har over 1.100 medarbejdere fordelt på mere end 30 kontorer i seks lande.
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.078