23948sdkhjf

Frandsen Lighting henter erfaren CEO fra belysningsbranchen

Frandsen Lighting har pr. 1.2 indsat ny direktør. Den nye mand ved roret er Søren Schøllhammer, der kommer fra en stilling som COO i designvirksomheden Hay. 

Læs også: Frandsen Lighting dykkede markant før ejerskifte

Det fortæller Søren Schøllhammer til Electronic Supply.

- Før Hay har jeg været 25 år i belysningsbranchen blandt andet hos Louis Poulsen, så jobbet i Frandsen Ligthing er lidt som at komme hjem, siger Søren Schøllhammer.

Schøllhammer har været ansat hos Hay siden juli 2018, ifølge hans Linkedin profil.

Han afløser Torben Paulin på posten, der har siddet som direktør siden august. Det fremgår af CVR-registeret.
 
Fokus på salget

Den nye direktør tiltræder efter, at Frandsen Lighting ved årsskiftet blev overtaget af Nine United, som er ejet af Bestseller-grundlæggeren Troels Holck Povlsen. Nine United ejer en række virksomheder inden for design, belysning, inventar med videre.

- Ejerskiftet kommer ganske udramatisk oven på salget til Nine United. Opgaven bliver nu at få gang i væksten i samarbejdet med vores nye ejer. Frandsen Ligthing er trådt ind i virksomheden med et solidt fundament, og nu har vi et stykke arbejde, der skal gøres, siger Søren Schøllhammer og fortsætter:

- Min første opgave bliver at finde ud af, hvilke muligheder vi har i samarbejde med Nine United. Vi kommer til at have stort fokus på at vækste salgsorganisationen og salget, siger Søren Schøllhammer.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Redaktionen anbefaler

Send til en kollega

0.079