23948sdkhjf

Her er fiberfusions nye danske landechef

Danske Louise Hahn er ny landechef for den danske afdeling af Global Connect, der laver fiberinfrastruktur til internetløsninger i Nordeuropa.

Det står klart efter, at ledelsen i den nye fusion mellem Global Connect og svenske IP Only faldt på plads 3. februar.

- Min rolle bliver at holde forankringen i Danmark og give kunderne en oplevelse af, at blive håndteret ét sted. Tidligere har organisationen være mere opdelt alt efter, hvad henvendelsen drejede sig om, men det samler vi nu i den nye organisation, siger Louise Hahn til Electronic Supply.

Louise Hahn kommer fra en stilling som director of Datacom i den danske afdeling af Global Connect, en post hun sad på i fem måneder, inden hun blev udpeget til landechef i Danmark.

- Jeg har brugt tiden på at lære forretningen godt at kende og få et solidt fundament til at tage et større ansvar nu, siger hun.

Set efter i sømmene Den nye ledelse består af kræfter fra både Global Connect og den svenske virksomhed IP Only, der blev fusioneret ind i november.

- Vi har brugt tiden på at se organisationen efter i sømmene og set på, hvilke ledere der gav mening hvor. Det er gået ret stærkt med at få organisationen på plads, og processen er gået så fint, synes jeg, siger Louise Hahn.

En af de første opgaver for Louise Hahn og den øvrige ledelse bliver at stå i spidsen for et nyt fibernetværk, hvor eksisterende kabler skal opgraderes og flere i jorden mellem større byer i Sverige, Norge, Danmark og Nordtyskland.

- Vi står foran et spændende år. Vi kommer til at ekspandere vores tilstedeværelse og udvider kapaciteten på fibernetværket med en faktor 100 nogle steder mellem nordeuropæiske byer, siger hun.

Hun tilføjer, at arbejdet med det nye supernetværk er påbegyndt, og de første kunder er allerede koblet på de nye forbindelser.

Fakta: Om Global Connect

Om Global Connect Global Connect står bag 42.000 km fibernetværk og 18.000 kvadratmeter datacenter i Danmark, Norge og det nordlige Tyskland.

GlobalConnect har flere end 900 ansatte, en omsætning på DKK 2,5 milliarder i 2018 og hovedkontor i Taastrup og Fornebu, Norge.

Artiklen er en del af temaet Navne.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.094